Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ N1 ]

26. 04. 2022. 21:30 >> 21:41
1

ZBOG SANKCIJA RUSIJI

Hiljade automobila "zaglavljeno" u Belgiji

Hiljade automobila koji su trebali da budu izvezeni u Rusiju trenutno su zaglavljeni u luci Zebriž u Belgiji zbog sankcija koje su uvedene toj zemlji zbog rata koji je pokrenula u Ukrajini.

Belgijska uprava carina i akciza, koja kontroliše uvoz i izvoz određene robe u i iz Belgije, ne dozvoljava izvoz automobila marke Mercedes, Audi, BMW, Cadillac, Lexus, kao i Toyota, Ford, Volkswagen, Hyundai, Nissan i Suzuki u Rusiju.

Narudžbine za automobile su izdate prije uvođenja sankcija, pa je pravni status automobila trenutno nejasan.

Evropska unija uvela je set sankcija Rusiji, kao i mnogim oligarsima kako bi je primorala da okonča rat koji je započeo 24. februara u Ukrajini.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније