Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ Malta Today ]

12. 05. 2022. 21:52 >> 21:57
1

MALTA

Kokain vrijedan 300 miliona u kontejneru sa bananama za Sloveniju

Malteški carinici zaplijenili su rekordnih 1,5 tona kokaina, procijenjene vrijednosti 300 miliona eura skrivenog u kontejneru koji je prevozio banane iz Kolumbije u Sloveniju, izvijestio je malteški list Malta tudej.

Carinici su zaplijenili 50 vreća sa blizu 1.500 omota od jednog kilograma kokaina na brodu koji je plovio za Kopar u Sloveniji.

Slučaj istražuje Odeljenje za narkotike malteške policije, prenosi STA.

Carina je saopštila da je zapljena rekordna po obimu i vrijednosti, mnogo veća od pošiljke kokaina od 800 kilograma, zaplijenjene u istoj luci prošlog mjeseca.

Malteški carinici su 2019. godine zaplijenili ukupno 750 kilograma kokaina, 2020. godine 612 kilograma, a prošle godine 740 kilograma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније