Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Radio Pakistan ]

24. 10. 2022. 23:11 >> 23:21

OSUDILI NASILjE

Pakistan poziva na poštovanje primirja u Jemenu

Pakistan je ponovo potvrdio svoju snažnu podršku suverenitetu i teritorijalnom integritetu Saudijske Arabije, kao i njenim naporima za postizanje mirnog rješenja u Jemenu.

U saopštenju od ponedeljka, portparol Vlade Iftihar osudio je kršenje rezolucija Savjeta bezbjednosti UN od strane Huta i terorističke aktivnosti počinjene protiv Kraljevine Saudijske Arabije. 

Portparol je rekao da Pakistan dosljedno poziva sve strane u sukobu u Jemenu da se angažuju u mirnim i smislenim pregovorima o okončanju neprijateljstava u skladu sa relevantnim rezolucijama Savketa bezbjednosti UN.

On je napomenuo da je primirje postignuto ranije ove godine bilo korisno. No, kaže, žalosno je što Huti nisu obnovili primirje. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније