Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ rtcg.me ]

02. 12. 2022. 21:04   >>  21:01

RUTEN OBJAVIO

Komitet EP poziva na istragu o postupanju komesara Varheljija

Komitet Evropskog parlamenta za spoljne poslove želi istragu o ponašanju komesara za proširenje Olivera Varheljija, zbog izvještaja da namjerno podriva centralni značaj demokratije i reformi vladavine prava u zemljama pristupnicama EU. To je na Tviteru objavio evropski poslanik Tijs Ruten. 

On je na Tviteru objavio i amandman. 

Tim amandmanom se traži da li je postupanje komesara Varheljija, ali i politike koje sprovodi na terenu, predstavlja kršenje Kodeksa ponašanja za članove Evropske komisije, ali i obaveza koje ima Evropska komisija prema Ugovoru o EU. 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније