Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

A.M. [ N1 ]

07. 03. 2023. 15:21 >> 15:21

ITALIJA

U sudaru aviona kod Rima poginula dva pilota

U blizini Rima došlo je do direktnog sudara dva aviona, pri čemu su piloti poginuli.

Dva pilota su poginula kada su se vojni avioni kojima su upravljali sudarili iznad Gvidonije Monteselio, oko 35 kilometara sjeveroistočno od Rima, prenosi N1.

Jedna od lakih letjelica srušila se na zemlju u vazduhoplovnoj bazi Gvidonija, a druga na parkirani automobil na ulici. Drugih povrijeđenih nije bilo, prenosi Nova.rs.

Prema pisanju tamošnjih medija, piloti su bili jedini putnici u letjelicama i poginuli su na mjestu.

Na licu mjesta nalaze se policija, karabinjeri. Kako saznaju mediji, jedna od dvije letjelice, korišćene za obuku, udarila je u automobil parkiran nedaleko od nekoliko kuća.

Žrtve teške nesreće su potpukovnik Danijele Cipriano i major Marko Menehelo.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније