Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

М.М. [ Beta ]

29. 03. 2023. 21:14 >> 21:19

OSTAĆE NEKOLIKO DANA

Papa Franja primljen u bolnicu sa respiratornom infekcijom

Papa Franja koji je danas primljen u bolnicu u Rimu na, kako je ranije rečeno, prethodno zakazanu kontrolu, ima respiratornu infekciju i ostaće u bolnici "nekoliko dana", saopštio je direktor pres službe Vatikana Mateo Bruni.

Pregledi su pokazali respiratornu infekciju, koja nije kovid-19, i koja će zahtijevati nekoliko dana u bolnici, rekao je danas Bruni.

Vatikan je prethodno saopštio da je 86-ogodišnji papa Franja primljen u bolnicu Đemeli u Rimu radi obavljanja ranije zakazanih kontrola.

Papa Franja (86), koji je sredinom marta obilježio 10 godina pontifikata, učestvovao je prije podne na redovnoj nedjeljnoj audijenciji na trgu Svetog Petra, pojavio se nasmijan i pozdravljao vjernike iz svog "papamobila".

Papa, koji se kreće u kolicima od maja prošle godine zbog hroničnih bolova u koljenu, proveo je 10 dana u bolnici Đemeli u julu 2021. radi operacije debelog crijeva.

On je objasnio da je imao "posljedice" od anestezije poslije te hirurške intervencije zbog čega je do sada odbacivao mogućnost operacije koljena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније