Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Мина [ R.B. ]

30. 03. 2023. 21:57   >>  21:57 2

POZVAĆE 147.000 LjUDI

Putin potpisao ukaz o proljećnoj regrutaciji

Predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o proljećnoj regrutaciji prema kom će 147 hiljada ljudi biti pozvano u ruske vojne snage od 1. aprila do 15. jula.

U ukazu se navodi da će se sprovoditi regrutacija ruskih državljana uzrasta od 18 do 27 godina, koji nijesu u rezervnom sastavu i koji podliježu vojnoj službi.

"Ovo se odnosi na 147 hiljada ljudi“, piše u ukazu Putina, prenosi Srna.

Vladi, regionalnim vlastima i ugovornim komisijama je naloženo da obezbijede sprovođenje aktivnosti u vezi sa regrutacijom.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније