Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ A.B. ]

25. 05. 2023. 19:09   >>  19:13

PREMIJER NIKOL PAŠINjAN

Jermenija i Azerbejdžan postigli dogovor o međusobnom priznavanju

Jermenija i Azerbejdžan postigli su dogovor o međusobnom priznavanju teritorijalnog integriteta, izjavio je danas jermenski premijer Nikol Pašinjan.

"Moram da kažem veoma dobro napredujemo ka rešavanju naših odnosa na ovoj osnovi", rekao je Pašinjan.

Ranije danas, predsjednik Azerbejdžana Ilham Alijev rekao je da postoji mogućnost postizanja mirovnog sporazuma između Bakua i Jerevana, s obzirom da je Jermenija priznala sporni region Nagorno-Karabah kao dio Azerbejdžana.

"Vjerujem da postoje mogućnosti za postizanje mirovnog sporazuma, posebno imajući u vidu da je Jermenija zvanično priznala Karabah kao dio Azerbejdžana", rekao je Alijev na sastanku Vrhovnog evroazijskog ekonomskog savjeta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније