Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.B. [ RTS ]

12. 03. 2024. 08:41 >> 08:41
2
Čitaj mi:

POLICIJA ISTRAŽUJE SLUČAJ

Uzbunjivač u aferi "Boing" pronađen mrtav

Bivši menadžer kvaliteta u američkom "Boingu" Džon Barnet, poznat po aferi u vezi sa standardima proizvodnje u toj kompaniji, pronađen je mrtav u SAD. Forenzičari navode da je preminuo od povreda koje je nanio sâm sebi i da policija istražuje slučaj.

Forenzičari u okrugu Čarlston potvrdili su za Bi-Bi-Si da je Džon Barnet pronađen mrtav. Navode da je 62-godišnjak preminuo juče od povreda koje je nanio sâm sebi i da policija istražuje slučaj.

Kompanija "Boing" je saopštila da ih je rastužila vijest o smrti Barneta.

Džon Barnet je radio za "Boing" 32 godine, do penzionisanja 2017.

U danima prije smrti, svjedočio je u sudskom procesu protiv kompanije.

Barnet, koji je radio kao menadžer kvaliteta u fabrici u Sjevernom Čarlstonu, rekao je 2019. godine za Bi-Bi-Si da su radnici, pod pritiskom, namjerno ugrađivali djelove koji su ispod standardnog kvaliteta.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније