Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J.

11. 04. 2024. 08:42 >> 08:41
Čitaj mi:

srbija

Nastavlja se potraga za tijelom Danke Ilić: Policija pretražuje širi atar sela Zlot

Potraga za tijelom dvogodišnje Danke Ilić iz Bora se nastavlja, a policija pretražuje širi atar sela Zlot, okolinu kuća osumnjičenih, groblje, pojate, šupe, nepristupačni teren u Lazarevom kanjonu.

Tokom jučerašnjeg dana, pripadnici Sektora za vanredne situacije pretraživali su potok u blizini kuće jednog od osumnjičenih za ubistvo.

Pripadnici Uprave kriminalističke policije (UKP) iz Beograda i Bora od utorka pregledaju okolinu kuće D.D, osumnjičenog za ubistvo Danke.

U ponedjeljak je pretraživan drugi dio Lazarevog kanjona, nakon što je policija, zajedno sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja, obišla prvih 3,5 kilometara, a pretražena je i jama iznad kanjona, doboka 70 metara, prenio je RTS.

Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta na porodičnom imanju.

Nakon 10 dana potrage i detaljnih provjera svih tragova i informacija, policija je uhapsila dva 50-godišnja muškarca iz Bora, osumnjičena za ubistvo, i oni su sprovedeni u Više javno tužilaštvo u Zaječaru na saslušanje.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније