Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Č.J. [ Mina ]

15. 04. 2024. 22:00 >> 22:07
Čitaj mi:

POSLOVANJE

Ogromno povećanje prihoda za TikTok

ByteDance koji je vlasnik TikToka, prošle godine je povećao svoje prihode od te aplikacije društvenih medija 60 odsto, prema izvještaju koji je podijelio Bloomberg.

U skladu sa tim, zarada je porasla na 40 milijardi USD. Inače, ta brojka je iznosila 25 milijardi USD 2022. godine.

TikTok kreatorima sadržaja nudi mogućnost zarade kroz programe TikTok Creativity i TikTok Rewards, kao i poklone koje dobijaju od gledalaca tokom prenosa uživo, a TikTok dobija dio prihoda ostvarenih tom metodom, prenose Nezavisne novine.

Uticaj na ovu zaradu ima i TikTok Shop koji je TikTok pokrenuo u Sjedinjenim Američkim Državama (SAD) i zemljama jugoistočne Azije. TikTok Shop omogućuje prodavačima da vode svoje e-trgovine putem platforme društvenih medija. TikTok dobija proviziju od prodaje koja se tu ostvari.

Sjedinjene Države i TikTok nijesu bili u dobrim odnosima posljednjih nekoliko mjeseci te se ova platforma tamo suočava sa zabranama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније