Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

B.Bu. [ Blic ]

09. 05. 2024. 12:12 >> 12:12
Čitaj mi:

LANDI PARAGA

Misica objavila snimak iz restorana, nekoliko minuta kasnije bila je mrtva

Bivša takmičarka za Mis Ekvadora ubijena je u restoranu samo nekoliko minuta nakon što je objavila sliku svog obroka na društvenim mrežama.

 

Landi Paraga (23) — za koju se navodi da je imala veze sa ekvadorskim kriminalnim šefom — fatalno je upucana dok je jela u tržnom centru u Kevedu u Ekvadoru, 28. aprila.

Paraga, koja je zauzela peto mjesto na izboru za Mis Ekvadora 2022, objavila je snimak sevičea od oktopoda (jelo od sirovog mesa, prim.prev), koji je naručila u restoranu, podijelivši ga na storiju sa svojih 173.000 pratilaca na Instagramu, prenosi Pipl.

Nedugo nakon objavljivanja slike, dvojica naoružanih napadača ušla su u restoran i navodno su je tri puta upucala prije nego što su pobjegli sa lica mjesta.

Pucnjava je snimljena kamerama unutar restorana i pokazala je Paragu kako stoji za stolom pored druge osobe prije nego što su napadači ušli i počeli da pucaju.

Na uznemirujućem snimku koji nećemo prikazivati, vidi se par koji razgovara, potom žena koja gleda ka vratima, dok se napadač neprimijećeno ušunjao u restoran.

Bivša takmičarka za Mis Ekvadora se potom okrenula prema čovjeku sa kojim je razgovarala, prije nego što su napadači počeli da jurišaju na njih sa oružjem u rukama.

Dok je jedan od maskiranih napadača čuvao stražu na vratima restorana, drugi je brzo otvorio vatru pucajući ka Paragi i muškarcu, da bi potom ispalio još jednu rundu metaka na ženu dok je ležala na zemlji.

Za misicu se navodi da je imala veze sa ekvadorskim narko dilerom Leandrom Norerom, jer je bila pomenuta u tekstualnim porukama pronađenim na njegovom telefonu.

Paraga je navodno vodila i sportsku marku odjeće i posao uvoza robe, koje vlasti istražuju da vide da li je povezano sa Norerom.

Sam Norero je ubijen u zatvorskoj pobuni prije oko 18 meseci i neki od njegovih poznatih saradnika su na potjernici.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније