Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

B.Č.J. [ cgnews.me ]

01. 05. 2022. 11:10 >> 11:12

TURISTIČKI POSLENICI ZADOVOLJNI

Dobar početak sezone na Skadarskom, očekuju sezonu sličnu onoj iz 2019.

Turistički poslenici zadovoljni su kako je krenula predsezona na Skadarskom jezeru i očekuju da postignu rezultate slične onima iz 2019. godine.

Krstinja Ivanović iz agencije koja se bavi iznajmjivanjem brodića i krstarenjem jezerom kazala je da su veoma zadovoljni brojem ljudi koji u ovom periodu posjećuju Skadarsko jezero dodajući da je riječ uglavnom o organizovanim grupama iz inostranstava.

"Krstarenje Skadarskim jezerom je jedna od atraktivnijih turističkih ponuda i već sada, u predsezoni, vlada veliko interesovanje i imamo dobru posjetu. Imamo goste iz Njemaačke, Grčke, Izraela kao i dosta Francuza", kazala je Ivanović.

Iako je predsezona krenula sa malim zakašnjenjem, odnosno sredinom aprila, ona je veoma dobra i ako je suditi po njoj krajnji rezultat biće dobar, kaže Ivanović.

"Cijene smo zadržali na nivou iz 2019. godine iako su neki faktori poput cijene goriva promijenjeni. Želimo da zadržimo goste i učinimo im boravak na Skadarskom jezeru što prijatnijim", dodala je.

Ivanović ističe da je buking za glavnu turističku sezonu jako dobar te da se on uglavnom odvija preko društvenih mreža.

I gosti na Skadarskom jezezeru jako su zadovoljni viđenim ali i uslugom i ljubaznošću domaćina.

Andreas turista iz Njemačke oduševljen je kaže izletom po jezeru.

"Sviđa nam se Skadarsko jezero naročito netaknuta priroda. Rado bih ponovo posjetio ovo mjesto", kazao je.

Marija Boka iz agencije koja u Crnu Goru dovodi goste iz Grčke kaže da su oni veoma zadovoljni ponudom koju Crna Gora nudi kao i netaknutom prirodom koja se može vidjeti na jezeru.

"Skadarsko jezero je očaravajuće. Vidjeli smo tvrđavu Grmožur, pelikane, sama priroda je očaravajuća", kazala je.

Gosti iz Grčke do sada su bili rijetki na Skadarskom jezeru kaže Krstinja Ivanović ali je, dodaje, od ove godine uspostavljena saradnja i sa tim tržištem pa se može očekivati i veći broj Grka koji će posjetiti Skadarsko jezero.

"Već od prvog juna kreće redovna avio linija sa Izraelom odakle takođe očekujemo značajan broj turista kao i iz ostalih zemalja, tako da ćemo nakon dvije godine imati 'regularnu sezonu' na jezeru", zaključuje Ivanović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније