Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

Т.Г. [ Mina ]

18. 09. 2022. 13:42   >>  13:40

U KOLAŠINU

Sjutra o izazovima turističke sezone

Sastanak skupštinskog Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje na temu izazova u ovogodišnjoj turističkoj sezoni, drugi po redu, biće održan sjutra u hotelu Bianca u Kolašinu.

Sastanak će održati predsjednik Odbora Dragan Krapović, ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović, direktorica Nacionalne turističke organizacije (NTO) Ana Tripković-Marković i direktor preduzeća Nacionalni parkovi Crne Gore Aleksandar Bulatović.

Kako se navodi na sajtu Skupštine, drugom sastanku Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje, prisustvovaće i predsjednici opština Kolašin, Žabljak, Šavnik, Plužine, Pljevlja, Berane, Bijelo Polje, Mojkovac, Rožaje, Andrijevica, Plav, Gusinje i Petnjica.

Najavljeno je i prisustvo predstavnika Regionalne razvojne agencije Bjelasica, Komovi, Prokletije, kao i Udruženja seoskih domaćinstava Crne Gore.

Sastanak je moguće pratiti putem lajvstriminga, kao i uživo na Parlamentarnom kanalu, lokalnim televizijama i RTCG.

Prvi sastanak Odbora za turizam, poljoprivredu, ekologiju i prostorno planiranje na istu temu održan je početkom avgusta u Budvi.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније