Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ M.L.B. ]

03. 10. 2022. 19:15 >> 19:16

SVJETSKI DAN TURIZMA U BUDVI

Ostrvo Sveti Nikola dobilo pješačku stazu

Organizovanim izletom na ostrvo Sv. Nikola i predstavljanjem nove, uređene pješačke staze, duge 2.960 metara, Turistička organizacija opštine Budva je obilježila Svjetski dan turizma, saopšteno je iz TO Budva.

Nedavnom akcijom čišćenja, uređenja i markacijom pješačke staze na ostrvu Sv. Nikola udruženom saradnjom TO Budve, Komunalnog preduzeća, lovačkog društva „Primirje“ i Službe zaštite i spasavanja, Budva je dobila još jedno mjesto u prirodi za uživanje, šetnju i odmor.

Podsjetimo ugledni američki časopis „Forbes“ uvrstio je budvansko ostrvo Sv. Nikola na prestižnu listu „9 najljepših plaža Evrope koje treba posjetiti“ 2019. godine, što dodatno govori o imidžu i ljepotama najvećeg ostrva na crnogorskom primorju koje zaslužuje posebnu njegu.

Na poziv TO Budve odazvali su se mnogobrojni predstavnici lokalne samouprave, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, lokalnih turističkih organizacija Bara, Tivta i Herceg Novog, eminentnih medijskih kuća, kao i drugi gosti i ljubitelji prirode, a nakon nesvakidašnjeg iskustva u prirodi, sumirali su utiske uživajući u domaćoj hrani, vinu i miholjskom ljetu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније