Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

20. 08. 2023. 15:36 >> 15:37

RAĐENOVIĆ ZA TVCG

"Cijene u sezoni povećane bez osnova"

Turizam se oporavlja od kriza koje su zadesile svijet počev od kovida preko ratnih dešavanja i polako se dolazi na trasu koja je bila prije pandemije, poručio je profesor turizma Miško Rađenović. Komentarišući sezonu u Crnoj Gori, za TVCG je kazao da povećanje cijena bez osnova i bez dodatne usluge nije bilo ispravno.

"Ono što ne valja je planirati na neosnovanim činjenicama. Mnogo ugostitelja je ove godine, bez dodatnog sadržaja i ponude ili poboljšanja kvaliteta, povećalo cijene. Povećane su mnogo više od inflacije, računajući da će na taj način doprinijeti boljoj zaradi i u krajnjem rekordu u odnosu na 2019. koju račanunamo kao reper", rekao je Rađenović za TVCG.

Ne može se Crna Gora pohvaliti ni saobraćajnicama, pa su gužve ljetos bile neminovne i o tome, poručuje Rađenović, nadležni moraju unaprijed da razmišljaju kada planiraju sezonu i postsezonu.

"Suočavamo se sa problemom - planiramo postsezonu bolju nego prošle, a 15. septembra nam počinju građevinski radovi", ističe on.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније