Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

16. 04. 2023. 12:28 >> 12:34
9

OSUMNjIČENI MALOLjETNICI

Mladi sportisti iz Sarajeva napadnuti u Baru, jedan teško povrijeđen

Dvojica maloljetnih sportista AK Sarajevo napadnuti su sinoć u Baru, nezvanično saznaje Portal RTCG. Jedan od njih teško je povrijeđen i hospitalizovan je u Kliničkom centru Crne Gore.

Incident se dogodio u naselju Šušanj, a u vezi sa napadom prikupljena su obavještenja od četiri maloljetnika - dvojica od 15, dvojica 17 godina.

Po nalogu tužioca, podnosi se krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja u sticaju sa teškim tjelesnim povredama. 

Novinarka Al Jazeere, Arduana Pribinja, na Twitteru je napisala da je povrijeđen i njen sin.

"Grupa od pet huligana sinoć u Baru napala dvojicu mladih sportista AK Sarajevo, koji su u Crnu Goru stigli na sportske pripreme. Moj Harun, kojem su glavomu razbili metalnom šipkom je još dobro prošao. Njegov drug Alija ima višestruku frakturu jabučne kosti", napisala je novinarka.

Ona je dodala da su huligani koji su izvršili napad privedeni.

Пратите нас на

Коментари9

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније