Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

М.Т.

11. 10. 2023. 13:37 >> 13:38
1

NOVO ROČIŠTE 27. NOVEMBRA

Kontrola optužnice u predmetu "Stanovi" odgođena

Kontrola optužnice u predmetu "Stanovi" odgođena je za 27. novembar, jer kako je saopštio sudija Boris Savić u spisima predmeta nema dokaza o urednom pozivanju advokata Velibora Markovića.

Njegova branjenica Sanja Vlahović je istakla da nikakav poziv nije dobio.

Inače, na današnje ročište su od okrivljenih, došli Sanja Vlahović i Jelena Radonjić.

Podsjećamo, Specijalno državno tužilaštvo je ranije predalo optužnicu protiv Predraga Boškovića, Budimira Šegrta, Suada Numanovića, Sanje Vlahović, Suzane Pribilović, Damira Šehovića, Ivana Brajovića, Dragice Sekulić, Dražena Miličkovića, Osmana Nurkovića, Jelene Radonjić i Aleksandra Jovićevića.

Optužnica je podignuta zbog postojanja sumnje da su pomenuti u periodu od 2016. do 2020. godine, kao članovi Komisije za stambena pitanja Vlade Crne Gore, u saizvršilaštvu, učinili produženo krivično djelo zloupotreba službenog položaja, za koje je propisana kazna zatvora od dvije do 12 godina.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније