Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Hronika

[ R.B. ]

18. 02. 2024. 11:14 >> 11:15
1

PODGORICA

Mladić uhapšen zbog pokušaja ubistva kod Elektro škole

Osumnjičeni za pokušaj ubistva dvije osobe u blizini Elektrotehničke škole "Vaso Aligrudić", dvadesetjednogodišnji I.B., uhapšen je u Podgorici, saopšteno je iz policije.

Policija je nakon incidenta u petak identifikovala veći broj učesnika, a nakon toga i izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi I.B.

"Kako je javnost već obaviještena, u petak, 16. februara je oko 13.40 časova došlo do fizičkog sukoba dvije veće grupe lica u neposrednoj blizini ETŠ 'Vaso Aligrudić' u Podgorici. Tom prilikom dva lica su zadobila povrede nanijete oštrim predmetom", saopšteno je iz Uprave policije.

Pretresom stana I.B. pronađene sustvari koje će biti predmet odgovarajućih vještačenja u Forenzičkom centru Uprave policije.

"I.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ubistvo u pokušaju na štetu dva lica. Policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu u cilju potpunog rasvjetljavanja događaja i utvrđivanja odgovornosti ostalih učesnika", zaključuju iz policije.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније