Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

A.B. [ Nova.rs ]

26. 03. 2024. 14:55 >> 15:10
Čitaj mi:

POLICIJA SAOPŠTILA

Šibenik: Pretukli mladića nasmrt, pa se sami prijavili policiji

Trojica mladića starosti 25, 26 i 27 godina nasmrt su pretukli muškarca (54) u Šibeniku, u Hrvatskoj, saopštila je policija.

"U Službi kriminalističke policije je sprovedeno kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom, 26-godišnjakom i 27-godišnjakom osumnjičenima za krivično djelo ubistva na štetu 54-godišnjaka“, navodi se u policijskom saopštenju.

Kako javlja Nova.rs, istraga je utvrdila da su mladići 23. marta u jednom ugostiteljskom objektu u Šibeniku, nakon kraćeg verbalnog sukoba, fizički napali oštećenog, zadavši mu pritom više udaraca po cijelom tijelu i glavi.

Od zadobijenih povreda muškarac je dva dana kasnije preminuo u bolnici.

Mladići su se sami prijavili policiji, a jedan od njih je donedavno bio profesionalni bokser u poluteškoj kategoriji.

Upravo on je, navodi se, čovjeka nekoliko puta lupio šakom u glavu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније