Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

14. 05. 2013. 09:46 >> 09:47

SERIJA "24"

Povratak najbrutalnijeg agenta malih ekrana

Džek Bauer, kog glumi Kifer Satrelend u seriji "24", naredne godine u ovo vrijeme, vraća se na male ekrane.

 

Nakon osam sezona, serija je prestala da se prikazuje, a dugo se  pričalo o mogućem filmu koji bi okončao avanture Džeka Bauera. Ali, ovog puta radi se o nešto drukčijem formatu koji neće pratiti svaki sat, što donekle ubrzava akciju, ali gubi se sam smisao naslova serije. U novoj sezoni biće samo 12 epizoda.

"Pričali smo o tome da jednog dana snimimo igrani film, a vjerujem da će se mnogi složiti da ova serija, nije ono što će zadovoljiti gledaoce. Uglavnom, slijedićemo dane i preskočiti sate", rekao je Kevin Rejli , predsjednik "Foks Entertejmenta" (Fox Entertainmenta).

Serija bi trebalo da počne da se prikazuje početkom maja 2014.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније