Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

12. 02. 2018. 18:12 >> 18:46
1

U BEOGRADU

Sahranjen Nebojša Glogovac

Poznati glumac Nebojša Glogovac sahranjen je danas u Aleji zaslužnih građana u Beogradu.

Prethodno je opijelo, koje je služio mitropolit Amfilohije, održano u Crkvi Svetog Nikole na Novom groblju.

Otac Nebojše Glogovca, sveštenik Milovan Glogovac, služio je opijelo uz mitropolita Amfilohija, dok su sinovi poznatog glumca nosili krst.

"Nebojša je vidio da zemlja nije za njega i zato Bog uzima najbolje od nas", rekao je Amfilohije. Nakon Amfilohija, od Glogovca se oprostio i otac Mihailo, u ime patrijarha Irineja.

Od poznatog glumca oprostili su se članovi porodice, prijatelji, kolege i brojni poštovaoci. Prethodno je održana komemoracija u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније