Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

M.M.Lj.

01. 02. 2024. 13:30 >> 13:30

film barbi

Margo Robi: Nijesam tužna što nijesam nominovana za Oskara

Glumica Margo Robi, zvijezda filma "Barbi" objasnila je kako se osjeća nakon što nije nominovana za Oskara u kategoriji najbolja glumica.

 

Film je dobio osam nominacija za Oskara, uključujući najbolji film, najbolju sporednu mušku ulogu i najbolju sporednu glumicu. Obožavaoci su, međutim, bili iznenađeni što je Margo zanemarena za svoju glavnu ulogu. 

Robi, koja je takođe jedan od producenta filma, rekla je da nije tužna zbog toga. Ona je dodala da je misija filma da utiče na kulturu i da je to „najveća nagrada“ koja je proizašla iz uspeha filma. 

„Ne postoji način da se osjećate tužno kada znate da ste ovako blagosloveni“, rekla je ona. 

Robi je rekla da je više uznemirena što rediteljka „Barbi“ Greta Gervig nije dobila nominaciju za Oskara za režiju. 

„Mislim da je Greta trebalo da bude nominovana za najbolju režiju. Ono što je uradila je nešto što se dešava jednom u karijeri, jednom u životu“, navela je ona. 

„Barbi“ je zaradila 1,38 milijardi dolara na svjetskim blagajnama, što je dokazalo da su predviđanja stručnjaka iz industrije da će „Super Mario“ biti najbolji film 2023. godine pogrešna, prenosi Klix.ba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније