Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Film i pozorište

07. 04. 2013. 14:08 >> 14:09

PREMIJERA 16. MAJA

VIDEO: Novi trejler za „Velikog Getsbija“

Upravo se u javnosti pojavio novi trejler za film „Veliki Getsbi“ po čuvenom djelu Skota Ficdžeralda u kome glavnu ulogu tumači Leonardo Dikaprio.

Baz Lurman, reditelj vizuelno spektakularnih filmova („Australija“, „Mulen Ruž“, „Romeo+Julija“) ovim ostvarenjem ponovo film obojio raskošnim kostimima i šminkom, inspirisanim dvadesetim godinama prošlog vijeka, a muziku za film je uradio Šon “Džej Zi” Karter.

Radnja filma smještena je u Njujork 1922. u vrijeme svjetlucavog džeza i intriga, u kome uživa oporavljena i bogata novokomponovana Amerika.

Pored Leonarda Dikaprija, glavne uloge u filmu tumače Keri Maligen i Tobi Megvajer, a film će se moći vidjeti odmah nakon svjetske premijere, 16. maja, kada će se naći na redovnom bioskopskom repertoaru.

Roman F. Skota Ficdžeralda prvi put je ekranizovan 1974., kada su glavne uloge tumačili Robert Redford i Mia Farou.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније