Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

28. 04. 2013. 22:16 >> 22:16

NEZABORAVNO DRUŽENJE

„Rasprodat“ Šerbedžijin koncert

Više nema ulaznica za koncert poznatog glumca, pjesnika i muzičara Rada Šerbedžije koji će u srijedu, 8. maja, održati u KIC „Budo Tomović“. Karte su rasprodate za samo četiri dana.

Prije koncerta, Šerbedžija će otvoriti Međunarodni podgorički sajam knjiga koji se održava od 8. do 14. maja.

Kako su saopštili organizatori, dolazak proslavljenog filmskog, televizijskog i pozorišnog glumca, pjesnika i muzičara, povodom otvaranja Sajma knjiga, izazvao je nezapamćeno interesovanje javnosti. Karte za njegov nastup su puštene u prodaju u ponedjeljak, 22. maja u 17 sati, a već u petak nije bilo ulaznica za koncert. Na raspolaganju je ostao samo mali broj VIP karata.

Šerbedžija je, uoči dolaska u Podgoricu, otkrio da će na koncertu premijerno izvesti obradu pjesme „Milica jedna u majke“, ali i obećao nezaboravno druženje.

Na Sajmu knjiga će biti predstavljeni i njegovi memoari „Do posljednjeg daha“ u izdanju „Nove knjige“. Iz te izdavačke kuće saopšteno je da će Šerbedžijini memoari biti objavljeni dva dana uoči početka Sajma knjiga, 6. maja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније