Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

17. 12. 2015. 10:30 >> 10:17

SJUTRA ITVARANJE

Izložba Tijane Dujović Liščević u okviru DEUS-a

Izložba radova autorke Tijane Dujović Liščević biće otvorena u okviru manifestacije “Decembarska umjetnička scena 2015” u petak, 18.decembra, u Modernoj galeriji, u 19 sati.

Izložbu će otvoriti rukovodilac Moderne galerije i istoričarka umjetnosti Petrica Duletić.

Tijana Dujović-Liščević je završila Fakultet primijenjenih umjetnosti i dizajna u Beogradu, odsjek unikatna keramika u klasi prof. Mirjane Isaković.

Do sada je imala je više samostalnih izložbi u zemlji i inostranstvu, a bila je učesnica i brojnih kolektivnih izložbi. Dobitnica je više vrijednih nagrada. Kao stipendista Grčke vlade boravila je na Akademiji lijepih umjetnosti u Atini.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније