Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

07. 02. 2013. 09:45 >> 09:44

naučna fantastika

Montipajtonovci snimaju film

Članovi „Letećeg cirkusa Montija Pajtona“ ponovo se sastaju kako bi radili na naučno –fantastičnoj farsi „Absolutely Anything“, koja kombinuje kompjutersku grafiku i živu glumu.

Film će režirati Teri Džouns , a produciraće ga  Majk Medavo. Jedna od uloga povjerena je i Robinu VIlijamsu. 

Članovi „Letećeg cirkusa Montija Pajtona“ davaće glasove grupi vanzemaljaca koja je zemljaninu povjerila moć da „čini šta god želi“ kako bi vidjeli kakve će sve neprilike da učini – što je tačno ono što se potom dešava. 

Film je baziran na scenariju koji su posljednje dvije decenije razvijali Džouns i Gevin Skot. 

Džon Kliz, Teri Gilijam i Majkl Palin pristail su  da učestvuju u novom projektu, a očekuje se i Erik Ajdl. 

Preostalih pet članova grupe posljednji put zajedno su se pojavili 1998. godine na Festivalu komedije u Aspenu kada su sa sobom ponijeli urnu u kojoj se navodno nalazio pepeo Grejema Čepmena - preminulog člana Montija Pajtona. („Verajeti“)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније