Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

Objavio: B.V.

20. 02. 2018. 11:15   >>  11:14 1

PREDSTAVA ZA DJECU

"Njegoš za djecu" sjutra u CNP-u

Predstava "Njegoš za djecu - kako rastu veliki ljudi" biće izvedena sjutra na Velikoj sceni Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP) u 12 sati.


Petar Pejaković, Milivoje Obradović i Slaviša Grubiša su autori predstave, scenografi Goran Moškov i Tamara Branković a kosimografkinja je Zorana Mia Radović.

U predstavi igraju: Milivoje Obradović i Slaviša Grubiša. Preporučeni uzrast je šest i više godina.

Predstava “Njegoš za djecu – Kako rastu veliki ljudi” je nastala kao dio obilježavanja značajne godišnjice 200 godina od rođenja Petra Petrovića II Njegoša.

Jedna od zamisli predstave je edukacija mladih generacija i upoznavanje sa najranijim periodom života jedne od najznačajnijih istorijskih ličnosti i književnika Crne Gore i regiona. Ova scenska bajka bavi se Njegoševim djetinjstvom, od rođenja do trenutka kada postaje vladar Crne Gore. Predstava otkriva odgovore na pitanja kako u maloj zemlji, u malom mjestu, skučen velikim brdima, izrasta veliki čovjek širokog uma. Šta je to što čovjek treba pronaći da bi postao tako veliki?

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније