Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: J.B.Č. ]

09. 08. 2018. 12:18   >>  12:06

U SUBOTU

Promocija knjige Don Branka Sbutege

Promocija knjige pjesama don Branka Sbutege pod nazivom "Križni put i druge pjesme" biće održana u subotu 11.08. sa početkom u 21 sat u Bogorodičnom hramu.

Kako je saopštila PR služba festivala KotporArt radi se o do sada neobjavljenim pjesmama koje priredjuje dr Antun Sbutega, istoričar, diplomata i admiral Bokeljske mornarice.

"Ova knjiga predstavlja treće u nizu izdanje KotorArt Don Brankovih dana muzike nakon prve knjige pjesama don Branka Sbutege 'Sebedarje' i dr Antuna Sbutege 'Blažena Ozana'", navodi se u saopštenju.

Na promociji u Bogorodičinom hramu govoriće direktor KotorArt Don Brankovih dana muzike Ratimir Martinović kao i admiral Antun Sbutega. U muzičkom dijelu programa nastupiće uspešna, mlada gitaristkinja Nađa Janković, dok će poeziju čitati glumci Milena Gardašević i Igor Đorđević.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније