Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M ]

11. 01. 2019. 18:14   >>  17:46

7. FEBRUARA

Vasil Hadžimanov Band u KIC-u

Vasil Hadžimanov Band održaće koncertnu promociju novog albuma “Lines in Sand” 7. februara u Velikoj sali KIC-a “Budo Tomović”, u 20 sati.

Nakon velikog uspjeha prethodnog albuma „Alive“, gostovanja i turneja, brojnih međunarodnih recenzija u superlativu (čuveni američki džez magazine “Downbeat” ga stavio na listu najboljih albuma u 2016), Vasil Hadžimanov Band je nastavio saradnju sa američkom izdavačkom kućom “MoonJune Records” iz Njujorka i objavio novi album prošlog proljeća.

Album „Lines in Sand“ sadrži 12 kompozicija koje su snimljene uživo, u studiju Binta Sound i u rezidenciji njemačkog ambasadora u Beogradu. Snimanje i produkcija bili su povjereni Marku Periću, koprodukcija Vasilu Hadžimanovu, dizajn Dejanu Mandiću, a izvršna produkcija Nataši Hadžimanov. Pored Vasila i provjerene ekipe njegovog sastava koji čine Branko Trijić – gitara, Miroslav Tovirac – bas, Peđa Milutinović – bubanj, i Bojan Ivković – perkusije/scat vokal, gosti na albumu su mladi saksofonista Rastko Obradović, i vokalni solisti Dean Bowman i Marta Hadžimanov.

Na koncertu u KIC-u sa bendom Vasila Hadžimanova nastupiće saksofonista Rastko Obradović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније