Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila B.B. ]

15. 01. 2019. 15:25   >>  14:57

PROJEKAT MONET

Rok za prijavu produžen još 14 dana

Rok za prijavljivanje za međunarodni poziv za odabir mladih umjetnika za program razmjene, a u okviru IPA projekta MONET, je produžen do 29. januara, saopšteno je iz Ministarstva kulture.

Rok za dostavljanje aplikacija za Međunarodni poziv za odabir mladih umjetnika za program razmjene u okviru projekta "MONET – culture in Motion in adriatic NETwork of Museum”, produžen je za 14 dana.

"Uzimajući u obzir da je međunarodni poziv za odabir mladih umjetnika jedna od najznačajnijih aktivnosti u okviru realizacije IPA projekta MONET, kao i zbog novogodišnjih i božićnih praznika, Ministarstvo kulture, zajedno sa projektnim partnerima, je odlučilo da rok za apliciranje bude produžen za 14 dana, navodi se u saopštenju Ministarstva kulture.

Projekat razmjene umjetnika dio je Programa INTERREG IPA CBC Italija – Albanija – Crna Gora 2014/2020.

Više informacija o pozivu, kao i aplikacioni formular na crnogorskom i engleskom jeziku može se pronaći na sajtu Ministarstva kulture, a zainteresovani se mogu obratiti i Odjeljenju za međunarodnu saradnju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније