Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ Objavila: M.M. ]

30. 04. 2020. 07:24 >> 07:19
5

NATAŠA NINKOVIĆ

"Karantin mi ne smeta, teško mi pada policijski čas"

Glumica Nataša Ninković kaže, za Jutarnji program TVCG, da je posljednja dva mjeseca bila uzoran građanin i da je poštovala sve mjere koje su bile na snazi. Priznaje da joj najteže pada kada ne smije da izađemo iz kuće, tokom policijskog časa, to kako kaže, ne može nekako psihološki da prihvati. Kaže da je maksimalno iskoristila vrijeme za sve ono što u normalnim okolnostima nije mogla da postigne.

"Govorim iz lične prizme, ovo mi je bilo neophodno, iskoristila sam maksimalno vrijeme za sebe i svoje ukućane. Uradila sam sve sto nijesam postizala u normalnim okolnostima. Ovo će promijeniti svijest mnogih," smatra Ninković.

Moramo više poštovati prirodu, i mjenjati svijest, smatra ona.

"Mada čini mi se da smo postali svjesni, nakon ovoga koliko smo mali, nebitni i prolazni..."

Nema tog novca koji može da nadomjesti zagrljaje, druženje, kultura.....to je ono bez čega čovjek ne može, kazala je Ninković.

Ninković kaže da da čita knjige, gleda dobre filmove ili serije, ali i da konačno provodi vrijeme sa porodicom i uživa u tome.

"Uživam da im spremam, mada malo se odužilo. Imam dvorište, kuvam. Posljednjih dana sjetim se često svoje majke koja je uvjek govorila da nema kad da joj bude dosadno od silnih poslova koje je morala da obavi, e tako i meni, za vrijeme karantina uopšte mi nije dosadno. Meni najteže pada kada ne smijemo da izađemo iz kuće, kada je policijski čas...kao što su najavili sada od četvrtka do ponedjeljka, e to ne mogu nekako psihološki da prihvatim. Što se ostalog tiče, imam mnogo posla i uživam u tome," istakla je ona.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније