Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

[ B.B. ]

19. 11. 2021. 11:50   >>  11:51

U KIC-U 22. NOVEMBRA

U "Podgoričkim pričama" Gavrilo Pajović

Tribina "Podgoričke priče“ Kulturno informativnog centra "Budo Tomović“ u novembru nastavlja da predstavlja Podgoričane koji su obilježili jedno vrijeme. Ovog puta gost je proslavljeni košarkaš Gavrilo Pajović u ponedjeljak, 22. novembra, u sali Dodest, od 20 sati. Veče će moderirati novinar Vanja Kovačević.

Tribina, kako naglašavaju u KIC-u, predstavlja Podgoričane na drugačiji način, otkivajući ono što žele da kažu, a javnost još ne zna. To su, između ostalog, odrastanje, počeci, problemi, sukobi... i sve ono što pored rezultata čini jednog uspješnog čovjeka.

"Među njima istaknuto mjesto, svakako, zauzima proslavljeni košarkaš Gavrilo Pajović koji je poslije završene igračke karijere nastavio da kreira sportski život u glavnom gradu i Crnoj Gori, ali sada kao sportski direktor KK 'Budućnost'. Ovaj vrsni jugoslovenski i crnogorski košarkaš i reprezentativac, koji je sa pozicije plejmejkera kreirao igru više klubova, a najviše 'Budućnosti' ostavio je dubok trag u sportskim analima, i postao ono što je jedna od najplemenitijih uloga sportiste - idol mladim ljudima da svoj život ili mladost posvete sportu", navodi se u najavi događaja.

Borbenost, upornost, požrtvovanost i jedinstven temperament koji je oduševljavao publiku, ali i zadavao brige protivničkim igračima i motivisao njegove saigrače, bili su "lična karta“ ovog borca i košarkaša, šarmantnog Podgoričanina.
 
Kako se gradio igrač Gavrilo Pajović, ali i KK "Budućnost“, kao i Podgorica, zainteresovani će moći da čuju iz ličnog ugla, u ponedjeljak, 22. novembra, u sali Dodest, od 20 sati.

Napominju da važe mjere IJZCG.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније