Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

16. 03. 2014. 10:08 >> 10:08

PROMOCIJA SPAHIĆEVE KNJIGE

Završen 6. Zimski salon knjige

Ovogodišnji Zimski salon knjige, "Booka 2014", u organizaciji izdavačke kuće "Nova knjiga", završen je sinoć, promocijom knige kratkih priča "Glava puna radosti", crnogorskog autora Ognjena Spahića.

Podsjetimo, Spahić je poznat po romanu "Hansenova djeca", za koji je dobio regionalnu nagradu "Meša Selimović", a koji je nedavno doživio drugo izdanje pod okriljem "Nove knjige", koja je štampala zbirku priča "Glava puna radosti".

Sinoć je otkrio jednu lijepu vijest - njegov novi roman je završen i biće objavljen najesen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније