Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

24. 03. 2014. 22:57 >> 22:57

GOST FESTIVALA

Miloš Karadaglić nastupa u Abu Dabiju

Crnogorski gitarista Miloš Karadaglić održaće u srijedu svoj prvi koncert u arapskom svijetu. Poznati muzičar nastupiće u Abu Dabiju, glavnom gradu Ujedinjenih Arapskih Emirata.

Kao gost renomiranog Abu Dabi festivala, koji se ove godine održava jedanaesti put, Karadaglić će izvesti kompozicije sa svog posljednjeg albuma „Aranjuez“. To izdanje, kao i prethodna dva, objavila je svjetski poznata diskografska kuća „Dojče gramofon“ (Deutsche Grammophon).

Koncert će biti održan u intimnoj atmosferi Balske sale velelepnog „Emirates Palace“ hotela u Abu Dabiju, u prisustvu brojnih zvanica, među kojima će se kao domaćin večeri pojaviti i ambasador Crne Gore u UAE Aleksandar Eraković.

Prema informacijama organizatora festivala, sve ulaznice za Milošev koncert rasprodate su još prije mjesec, a naš umjetnik, koji je juče doputovao u Abu Dabi, dočekan je u glavnom gradu UAE kao svjetska zvijezda, prenosi Pobjeda.

Abu Dabi festival okupio je i ove godine prestižna imena iz svijeta muzike, među kojima je bio i čuveni američki pijanista i kompozitor Herbi Henkok.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније