Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kulturna galaksija

B.B. [ Vanja Kovačević, TVCG ]

13. 04. 2024. 21:01 >> 21:14
Čitaj mi:

KORIVICA

Gradsko pozorište pokazalo da je moćan organizator

Predstavnom "Otelo" korpodukcija Kazališta Ulysses i Sarajevskog ratnog teatra SARTR, koja se večeras izvela u Velikoj sali KIC "Budo Tomović" završen je Festival Ruta. Direktor Gradskog pozorišta Stevan Koprivica naglašava da se Ruta pokazala i dokazala.

"Festival je četvrti put u Podgorici i Podgorica je ovih šest dana pulsirala u ritmu pozorišta. Nezavršena evidencija govori da smo imali oko 2.000 gledalaca, što je u ovim okolnostima respektasbilno, a i ne možete publiku prevariti, ljudi znaju zašto dolaze. Važan argument je što je u pitanju samit gradskih pozorišta bivše Jugoslavije koji šalju ono najbolje što imaju u tom trenutku na repertoaru, a drugi što je Gradsko pozorište bez kuće i žiro računa dokazalo da je moćan organizator", naglasio je Koprivica.

On je istakao da se pokazalo da pozorišni profesionalizam održava Rutu.

"Ja sam došao nešto poslije osnivanja festivala i trebalo je vremena da se uhodamo, ali pozorišni profesionalizam i poznavanje pozorišnog zanata i sistema pokazalo je da na kraju mandata mogu da konstatujem da sam pokazao moje profesionalne uzuse u upravljačkom smislu, a koliko sam se dokazao o tome publika sudi", kazao je Koprivica.

Dodao je da je kao i u svakom poslu bilo nedoumica, meandriranja, ali je na kraju ponosan i na svoju kuću i na rezultate koji su ostvareni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније