Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

29. 04. 2013. 16:30 >> 16:30

RATNICI NA TVRĐAVI

VIDEO: Prodigy dovodi festival na Egzit

Glavnu binu novosadskog festivala Egzita zauzeće 12. jula britanska grupa "Prodigy" sa svojim gostima u okviru "Warriors Danse" festivala.

Tako će se na ovogodišnjem Egzitu prvi put odigrati festival unutar festivala. Prodigy će na svoj Wariors Dance festival dovesti u Novi Sad DJ Fresha, koji će nastupiti sa svojim bendom, Feed Me (DJ set), "The Protoypes" i "Brookes Brothers". Isto veče sviraće još i sastavi "South Central" i "Eyesburn".

Prodigy su "Warriors Dance" festival prvi put u Srbiji održali prošle godine u Beogradu, a do sada su samostalno već dva puta nastupili na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Beogradski "Warriors Dance" festival je bio nevjerovatno iskustvo. Dobili smo na hiljade pisama fanova koji su insistirali da se festival i ove godine organizuje u Srbiji, i nije bilo boljeg izbora nego da ovogodišnje izdanje održimo u okviru Egzita, jednog od najpriznatijih svjetskih muzičkih festivala. Neki od naših najboljih nastupa su se desili upravo u Novom Sadu", navodi se u saopštenju benda povodom dolaska u Novi Sad.

Među glavnim izvođačima koji će ovog ljeta nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi nalaze se još i Si Lo Grin, Snup Lajon, "Atoms for Peace", "Bloc Party", Džef Mils,...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније