Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Region

Beta [ I. P. ]

08. 07. 2022. 13:47 >> 13:44
1

AKCIJA POLICIJE

Prvog dana Egzita zaplijenjeno više od 6 kg droge

Srbijanska policija je tokom prvog dana muzičkog festivala Egzit (Exit) u Novom Sadu zaplijenila više od šest kilograma droge i podnijela krivične prijave protiv 34 osobe zbog posjedovanja narkotika.


Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, među uhapšenima je državljanin Slovenije B.G. (52), a u stanu u Novom Sadu u kom neprijavljeno boravi, policija je pronašla 4,1 kilogram amfetamina, 602 grama marihuane, 44 grama kokaina i digitalnu vagu.

Određeno mu je zadržavanje do 48 časova i uz krivičnu prijavu za trgovinu drogom, biće priveden višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi i na drugim lokacijama u gradu, policija je kod 33 osobe pronašla 1,1 kilogram amfetamina, oko 85 grama marihuane, tablete "ekstazija" i druge psihoaktivne supstance.

Iz MUP-a su naveli i da je prvi dan festivala protekao mirno, bez narušavanja javnog reda i mira.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније