Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

[ Izvor: Klix.ba, Objavila. M.M.Lj. ]

16. 02. 2019. 23:48   >>  23:14

8 GODINA NAKON SMRTI

Glas Ejmi Vajnhaus u novoj pjesmi Remija

Glas preminule Ejmi Vajnhaus može se čuti na novoj pjesmi "Find My Love" producenta Selama Remija, koji je radio s pjevačicom na njenim albumima "Back to Black" i "Frank".

Pjesma "Find My Love" bi trebalo da bude objavljena na predstojećoj kompilaciji Remija "Do it for the Culture 2", a na njoj gostuje i Nas.
Pretpostavlja se da je singl snimljen tokom sesije s Remijem prije smrti Ejmi Vajnhaus 2011. godine.

"Rad s prijateljima je najbolji dio umjetničkog stvaranja. Nas i Ejmi su, s obzirom na to da su tokom godina bili moji najbliži kreativni partneri, napravili fanstastičnu pjesmu", kazao je Remi.

Neposredno nakon smrti Ejmi Vajnhaus, njen posthumni album "Lioness: Hidden Treasures", kolekcija do tog momenta neobjavljenih pjesama i demo snimaka, našla se na vrhu muzičkih ljestvica u Velikoj Britaniji s najvećom prodajom u prvoj sedmici, prenosi BBC.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније