Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

Бета [ R.B. ]

23. 02. 2023. 15:51 >> 16:24

FESTIVAL U BUDVI

Sea Dance od 18. do 20. jula: Nastupaju Van Gog, Senida, Crni Cerak

Ovogodišnji Sea Dance festival održaće se od 18. do 20. jula na budvanskoj plaži Buljarica, a među izvođačima su Van Gog, Arbat, Indira Paganota, Senida, Crni Cerak i drugi.

Osnivač festivala EXIT Dušan Kovačević izjavio je da su ove godine odabrali najznačajnije izvođače elektronske muzike, ali da posjetioci mogu očekivati i "velika imena" roka i trepa.

"Upravo Sea Dance festivalom EXIT je zakoračio u region. Prvi je održan 2014. godine i mnogi posjetioci koji su tada dolazili na festival sada dolaze sa svojim porodicama u Budvu na ljetovanje što pokazuje koliko je ovaj festival značajan kada je u pitanju omladinski turizam", rekao je Kovačević na predstavljanju izvođača na Beogradskom sajmu.

Predsjednik opštine Budva Milo Božović istakao je značaj tog festivala kada je u pitanju posjećenost.

"Za vrijeme festivala opština Budva ima najviše posjetilaca. Ovo je deveta godina kako se održava ovaj festival i veliku zahvalnost mu dugujemo jer će Budva moći da aplicira za Evropsku prijestonicu kulture", rekao je Božović.

Osnivač grupe Van Gog Zvonimir Đukić Đule naveo je da je ovo treći put da taj bend nastupa na Sea Dance festivalu.

"Sea Dance okuplja mnoge ljude iz zemlje, regiona, ali i inostranstva. Želeli smo da pored ostale, stilski drugačije, muzike gitare opravdaju svoj značaj. Exit je međunarodno priznat i ima besprekornu organizaciju, tako da treći nije i posljednji put", rekao je Đule.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније