Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

M.M.Lj. [ Klix ]

27. 04. 2024. 22:16 >> 22:16
1

JURNJAVA BEZ KRAJA

Vlasnik zakačio kameru na mačku kako bi zabilježio njene nestašluke

Snimak mačke na koju je vlasnik zakačio kameru kako bi zabilježio njene nestašluke je privukao pažnju brojnih korisnika društvenih mreža.

 

Odmah po izlasku iz zgrade je srela svog "neprijatelja" - drugu mačku pa je odlučila da je pojuri. Trčala je ispod automobila te kroz parkove.

"Kakva borba", "Ovako se ponaša pravi predator", "Volim njenu odlučnost da je uhvati", "U životima mačaka se očigledno dešavaju lude stvari o kojima očigledno ništa ne znamo", neki su od komentara.

Kada je riječ o neprijateljstvu između mačaka, ona je uglavnom uzrokovana strahom zato što se nisu prethodno dovoljno upoznale. Naravno, ovo se dešava i kod kućnih mačaka dok se ne naviknu jedna na drugu.

One u ovakvim situacijama najčešće zauzmu odbrambeni stav u kojem se "zamrznu", tj. čučnu prije nego što krenu u napad. Posebno bojažljive mačke koje se osjećaju pretjerano ugroženo gurnu svoje uši naprijed i onda započnu tuču.

Naravno, svađa može nastati i zbog odbrane teritorije koju smatraju vlastitom, ali i plijena.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније