Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

04. 03. 2015. 12:29 >> 12:23

SEADANCE FESTIVAL

Prva imena Dance Paradise bine

Bina koja je okupila sve strastvene klabere i ljubitelje elektronskog zvuka, kao i kompletnu crnogorsku DJ scenu, Dance Paradise stage ove godine donosi još bolji i bogatiji line up, zajedno sa unaprijeđenom produkcijom, koji će pored domaćih i regionalnih imena, biti dodatno ojačan sjajnim internacionalnim izvođačima u čijim diskografijama se nalaze neka od najuspješnijih izdanja elektronske muzike, objavili su organizatori.

Zahvaljujući saradnji festivala sa brojnim renomiranim produkcijskim i izdavačkim kućama, na plaž Jaz će od 15. do 18. jula, doći će predstavnici čuvenog američkog muzičkog kolektiva Crew Love: čuveni DJ dvojac Soul Clap, Pillow Talk, i DJ-a Nick Monaco, kao i predstavnici popularne muzičke platforme i globalnog brenda TheSoundYouNeed: DJ zvijezde Bondax, TCTS, StarSlinger, FKJ.

Organizatori su najavili da će se u narednim sedmicama listi izvođača na Dance Paradise bini pridružiti i mnoga druga sjajna imena elektronske muzičke scene.

U četvrtak 16. jula, nastupiće mančesterski bass DJ i producent TCTS, koji je pažnju javnosti privukao odličnim singlom „Hands“. Portal Beatport nazvao je ovo izdanje „tajnim oružjem bass muzike“, svrstavajući TCTS-a rame uz rame sa veličinama kao što su Machinedrum, Nathan Fake i Gang Colours. Istog dana, a takođe iz Mančestera, nastupiće DJ i producent, te ultimativni remiks majstor Star Slinger, prepoznatljiv po hvaljenim remiks izdanjima zvijezda kao što su Duke Dumont, London Grammar, Jessie Ware, Ellie Goulding, Gold Panda i Kendrick Lamar. U plesni raj 16. jula dolaze izaslanici muzičke familije Crew Love, u kojoj su priznati producenti okupljeni radi širenja univerzalne ideje ljubavi! Ovaj tim čine hvaljeni bostonski DJ dvojac Soul Clap, tročlani kalifornijski bend PillowTalk i „Frisco-disco“ DJ Nick Monaco.

Treće večeri festivala 17. jula nastupiće dva vunderkinda, Adam Kaye i George Townsend, poznatiji pod imenom Bondax, kojia se već predviđa karijera ravna onoj koju danas uživaju Disclosure. Na listi muzičkih inovatora na ovogodišnjoj Dance Paradise bini, nalazi se i zvijezda u usponu FKJ aka French Kiwi Juice. Parižanin kojeg već nazivaju predvodnikom novog talasa francuske elektronske muzike, velikim koracima stiče internacionalnu slavu kroz izdanja kao što je EP „Take Off“. Izrazito traženi nastup ovog „one-man-band“-a, tokom kojeg FKJ uz semplere, svira još gitaru, bas i klavijature, zakazan je u petak 17. jula!

Ulaznice za drugo izdanje Sea Dance festivala koji će se održati od 15. do 18. jula na plaži Jaz u Budvi, mogu se kupiti po cijeni od 29,99 eura, što je čak 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice. U prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana. Kompleti karata se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGSTIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala www.seadancefestival.me

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније