Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

10. 06. 2014. 20:10 >> 20:13
1

POZIV MLADIMA

Budite volonter ili promoter SeaDance festivala

Organizatori Egzit festivala pozivaju sve mlade iz Crne Gore između 18. i 25. godina da rade kao promoteri i promoterke SeaDance festivala, koji će se u sklopu Egzit Avanture održati na plaži Jaz od 15. do 17. jula.

"Svi oni koji žele da budu dio promo tima potrebno je da poznaju, prate SeaDance i Exit festival i njima žanrovski slične festivale u Crnoj Gori i u regionu, da su komunikativni, društveni i pozitivni, dobro govore engleski jezik, i spremni za svakodnevni rad na terenu", saopštili su organizatori.

Kako bi aplikantu ušli u uži kruga izbora za volontere i promotere, posebno će se vrednovati vještina komunikacije, funkcionalna pismenost i poznavanje rada na računaru.

Konkurs za promotere otvoren je do četvrtka 19. juna 2014. godine za rad u svim gradovima Crne Gore. Uži krug izabranih kandidata biće pozvan na intervju, a finalni izbor biće objavljen do 25. juna.

Formular za prijavu dostupan je na ovom linku. Popunjen formular zajedno sa dvije fotografije (portret i cijela figura) i skenom (ili fotografijom) lične karte (ili indeksa), potrebno je poslati na mejl sa imenom i prezimenom u naslovu (subject).

Za dodatne informacije o konkursu na raspolaganju stoji broj info telefona 067 476 506, na koji možete pozvati svaki radni dan od 13h do 15h i info mail adresa konkurs@seadancefestival.me

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније