Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Muzika

09. 04. 2015. 13:20 >> 13:20

11. JULA

Manu Chao na Exit-u

Revolucionarni muzičar, aktivista i jedan od najvažnijih glasova svjetske muzike, Manu Chao, održaće novi nastup na glavnoj bini Exit-a, u subotu, 11. jula, saopštili su organizatori festivala.

“Sedam godina od prethodnog, istorijskog koncerta na Petrovaradinskoj tvrđavi, kada je glavna bina bila tijesna za 35 hiljada fanova koji su horski pjevali i skakali u ritmu Radija Bembe, Manu se vraća na proslavu 15. rođendana Exit-a sa La Venturom, koju, pored njega, čine još gitarista Madjid, basista Gambeat i bubnjar Garbancito”, najavljuju iz Exit-a.

Ova turneja La Venture biće pojačana sa još dva duvača, a set listu pored najvećih himni kao što su „Clandestino“, „Rainin’ In Paradize“, „Mi Vida“, „Politik Kills“ ili „Mala Vida“, činiće i brojna iznenađenja, neobjavljene pjesme, a ponekad i obrade legendi kao što je Bob Marli.

Manu je prošle godine nastupao na najvećim svjetskim festivalima kao što su “Roskilde” i “Woodstock”, a nedavno je održao i nekoliko stadionskih nastupa u Argentini i Kolumbiji.

Manu Chao jedan je od najuticajnijih muzičara u novijoj istoriji. Pjeva na čak sedam jezika, a teme obuhvataju političku kritiku, imigraciju, ljubav, život u getou, slobodu mišljenja i življenja, te priče o autentičnim događajima iz svog živopisnog iskustva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније