Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Nauka i tehnologija

[ M.L.B. ]

25. 03. 2022. 10:04 >> 10:11

PROBLEMI U SNABDIJEVANJU

Audi zaustavlja proizvodnju na određenim lokacijama

Audi je zbog aktuelne geopolitičke situacije prisiljen da zaustavi proizvodnju.

U pismu upućenom zastupnicima, koje je na uvid dobio njemački magazin Automobilwoche, Audi obavještava da će "zaustaviti proizvodnju na određenim lokacijama". Pritom nije otkriveno na koliko dugo, već je rečeno da će prekid "trajati danima ili nedjeljama", prenosi Index.hr.

Na udaru su brojni modeli pa će tako problemi u snabdijevanju tržišta sigurno pogoditi A4, A5, A6, A7, TT, Q7 i Q8. Audi upozorava zastupnike da budi spremni na "značajno duže liste čekanja" za pomenute modele.

Audi bi početkom aprila trebalo da pokrenene proizvodnju modela A4, A5, A6 i A7, dok bi TT, Q8 i Q4 e-tron mogli da se vrate u proizvodnju tek u drugoj polovini mjeseca, i to u smanjenim količinama.

Automobilwoche dodaje da su A1, A3, Q5 i A8 tek minimalno pogođeni situacijom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније