Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

B.V. [ BBC ]

21. 09. 2016. 13:32 >> 19:44
4

MOLI ZA PRIVATNOST

Anđelina razočarala Breda

Glumac Bred Pit kazao je da je veoma tužan zbog zahtjeva za razvod koji je podnijela njegova žena Anđelina Džoli.

 

“Veoma sam tužan zbog toga, ali mi je sada najbitnije stanje naše djece. Molim novinare da im daju prostora u ovim, za porodicu, izazovnim vremenima”, kazao je Pit magazine “People”.

Anđelina (41) podnijela je zahtjev za razvod u ponedjeljak, navodeći da to čini zbog nepomirljivih razlika.

Njen advokat Robert Ofer, kazao je da se glumica odlučila za razvod zbog dobra porodice.

Džolijeva će, navodno, tražiti starateljstvo nad šestoro djece, dok bi Pit imao pravo posjeta.

Svjetski mediji spekulišu o razlozima razvoda. Dok neki javljaju da je Anđelina bila uznemirena zbog Bredovog načinja vaspitavanja djece, drugi tvrdi da je razlog za razvod prevara.

Veza Pita i Džolijeve, koje su obožavaoci zvali Branđelina, vjenčali su se 2014, deset godina nakon što su bili u vanbračnoj vezi. Njih dvoje su se upoznali na snimanju filma “Gospodin i gospođa Smit”.

To je bio Pitov drugi brak, nakon razvoda s Dženifer Eniston, a Anđelinin treći, nakon kraćih avantura s Bilijem Bobom Torntonom i Džonijem Milerom.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније