Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Stil

M.M.Lj. [ Klix ]

12. 04. 2024. 23:11 >> 23:10
Čitaj mi:

U VELIKOM STILU

Anđelina Džoli na crvenom tepihu poslije dvije godine

Prošlo je više od dvije godine otkako se Angelina Jolie posljednji put pojavila na crvenom tepihu pa se sinoć potrudila da ustavi utisak, a na mrežama se dijele komentari da je ovo "najljepša žena svijeta".

Džoli je pokazala da njen stil nije "nestao" u ovom periodu izbivanja, a nakon što se pojavila na brodvejskoj premijeri predstave "*The Outsiders*" na društvenim mrežama se priča samo o njenoj ljepoti i izdanju s ovog događaja.

Na premijeru je stigla sa svojom djecom Vivien i Paksom. Za tu priliku, glumica je nosila zlatnu satensku haljinu koju je prekrila lepršavim smeđim ogrtačem s jednim dugmetom na vrhu.

Izgled je upotpunila asimetričnim Saint Laurent naušnicama i otvorenim sandalama. Glamurozno izdanje zaokružio je crveni karmin i blago uvijena kosa.

Džoli su se kasnije na crvenom tepihu pridružili koproducent "*The Outsidersa*" Džastin Levin i njena kćerka Vivien. Tinejdžerka, koja je pomogla svojoj majki pri pripremi predstave, nosila je ležernu odjeću.

Dobitnica Oskara rekla je novinarima da je Vivien "glavna kad se radi o pozorištu u porodici". Otvoreno je govorila i o svojim nedoumicama u Holivudu što vjerovatno objašnjava njeno osustvo s crvenih tepiha u posljednjih nekoliko godina.

Ipak čini se da je posljednjim pojavljivanjem nadoknadila višegodišnje osusutvo jer se na društvenim mrežama nižu komentari o njenom izgledu, a mnogi su je proglasili "najljepšom ženom na svijetu".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније