Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

[ Objavio: I. P. ]

13. 09. 2019. 08:49   >>  08:48

SA 326 PUTNIKA

Vrela kafa prizemljila avion

Avion sa 326 putnika morao je prinudno da sleti u Irskoj, jer se po kontrolnoj ploči u kokpitu prolila vruća kafa, objavili su svjetski mediji.

Airbas A330-243 koji je letio iz Frankfurta za Kankun u Meksiku morao je da prisilno sleti u grad Šenon u Irskoj, rekli su iz Odjeljenja za istraživanje avionskih nesreća.

Pilot (49) je odlučio da prizemlji avion jer je vruća kafa uzrokovala jak miris paljevine i dim, a jedno dugme na kontrolnom panelu je počelo da se topi, prenosi CNN.

Incident se dogodio u februaru kada je pilot stavio svoju šolju kafe bez poklopca na kontrolni panel umjesto na držač za kafu, navodi se u izvještaju.

Nije bilo povrijeđenih u tom incidentu.

Nije navedeno o kojoj je aviokompaniji riječ, ali su promijenjeni propisi kako bi osigurali poklopce za čaše na svim letovima, dok se posade redovno podsjećaju na važnost upotrebe poklopaca.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније