Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Н1 [ R.B. ]

11. 10. 2022. 21:12 >> 21:17
1

ISKORISTILA PROSTOR

Pogledajte kako je Estonka opremila stan od 23 kvadrata

Iako vam se možda čini da se s 23 kvadratna metra životnog prostora ne može puno toga uraditi, osim pobrinuti se da u njih "ugurate" sve ono osnovno, potrebno za život, Estonka Liisi Vali dokaz je da se uz dozu kreativnosti i snalažljivosti i u tako malo kvadrata može postići puno.

Kako je rekla, inspiraciju za uređenje svog stančića, koji, između ostalog, krasi visoki plafon, pronalazi u starim evropskim enterijerima.

"Volim da kombinujem staro i novo, različite stilove i materijale i učiniti da sve izgleda lagano i prozračno", rekla je i dodala da voli tradicionalan stil s dozom modernog.

Prilikom uređenja, inspiraciju traži na Instagramu, ali tu su i knjige i časopisi o enterijerima, kao i filmovi.

Kada je u pitanju uređivanje malih prostora poput njenog, smatra da je važno koristiti svijetle tonove kako bi izgledao veći. Ona sama koristila je, kaže, puno bijele boje, a i gotovo sav njen namještaj je u tom tonu. Bjelinu je pak razbilla dodavanjem po koje boje tu i tamo i korišćenjem različitih materijala.

Na primjer, zidnim tapetama je stvorila modernu i toplu atmosferu koja je cijeli ugođaj podigla na viši nivo.

U spavaćoj sobi postavila je narandžastu tapetu koja imitira šumu i ptice, dok je u kupatilu postavila predivnu cvjetnu tapetu koja stvara utisak retro, renesansnog prostora kakvog možemo vidjeti na starim umjetničkim djelima.

Na kraju, dodala je da je u malo kvadrata uvijek dobra ideja koristiti višenamjenski namještaj. Tako se, na primjer, njen kauč po potrebi pretvara u krevet za goste.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније