Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Zanimljivosti

Б.Ч.Ј. [ N1 ]

27. 10. 2023. 17:23 >> 17:25
1

SAD

Medvjed ušao u kuhinju hotela i napao čuvara, sve snimila kamera

Američki Skaj Njuz je objavio snimak nadzorne kamere jednog od hotela u Aspenu, planinskom turističkom gradiću u saveznoj državi Kolorado u SAD na kojem se vidi kako je medvjed napao čuvara. Naime, u kuhinju luksuznog odmarališta ušao je medvjed koji je naišao na zaprepašćenog čuvara.

Pošto je čuo neobičan zvuk, čuvar je riješio da ode do kuhinje u kojoj se „sreo“ sa medvjedom. Medvjed ga je napao, oborio na pod, pocijepao mu košulju i izgrebao po leđima.

Srećom, muškarac je uspio da pobjegne, a ustanova "Kolorado Parks and Vajldlajf" (CPW) je objavila da je medvjed eutanaziran poslije napada.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније